Seating

     Benches

     Daybeds

     Dinner Chairs

     Office Chairs

     Sofas

     Stools


Lighting

     Desk Lamps

     Ceiling Lamps

     Floor Lamps

     Hanging Lamps

     Wall Lamps


Tables

     Coffee Tables

     Dining Tables

     Nesting Tables

     Serving Trolleys

     Side Tables

     Writing Desks


Various

     Coat Racks

     Children Furniture

     Glass

     Vases

     Art Pottery

     Art

     Storage

     Cabinets

     Chests of Drawers

     Sideborads

       Wall Units

     


Sold

     Sold items


New Items


Contact

we are green

OUR CATEGORIES

Disclaimer: © Copyright 2011- heden Mdezign Olst.

Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.


Deze website (www.mdezign.info en www.mdezign.nl) is een uitgave van Mdezign te Olst en is gemaakt in opdracht van en daardoor eigendom van Mdezign. Ondanks dat bij het maken en beheer van deze site (www.mdezign.info en www.mdezign.nl) de grootste zorgvuldigheid is en wordt betracht, blijft het mogelijk dat de geboden informatie is verouderd of niet meer juist en moeten worden aangepast of aangevuld. De verschillende pagina’s op deze website (www.mdezign.info en www.mdezign.nl) hebben een informatieve en indicatieve waarde. De geboden informatie op deze website (www.mdezign.info en www.mdezign.nl) wordt geregeld bijgewerkt.


Mdezign kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van informatie op deze website (www.mdezign.info en www.mdezign.nl) en eventuele gevolgen daarvan. Mdezign kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van informatie op websites en andere informatiebronnen waar door middel van links op deze website (www.mdezign.info en www.mdezign.nl) is doorverwezen.


Voor verzending  zullen we de producten zo goed mogelijk verpakken.  Het verzenden van onze producten blijft echter voor risico van de koper.


Niets van teksten of grafische voorstellingen op deze site (www.mdezign.info en www.mdezign.nl) mag zonder schriftelijke toestemming van mdezign worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd.


Heeft u vragen over de juistheid van de geboden informatie dan kunt u het beste contact opnemen via info@mdezign.info


MDEZIGN DISCLAIMER